søndag den 23. september 2012

Længe siden jeg har blogget

Lysten har simpelthen ikke været der til at blogge. Et lille barn der ikke sover, hun er nu snart 10 måneder, men det har været hårdt hårdt hårdt, og det er stadig mega hårdt. Været i kamp med kommunen om revalidering, den er i hus så ingen panik der. Så jeg er lige nu studerende, den bette er startet i dagpleje. Den store er startet i 1 klasse, hold da op alle de lektier og orddiktater, de må sørme blive kloge de små.

Mit midterbarn går stadig i børnehave så pt aflevere jeg og henter børn 3 forskellige steder i byen og ønsker mig en el-cykel, for det ville sørme lette det hele en del.

Ja og så har jeg overhovedet ikke spist sundt og levet efter ms reglerne. Det er ligesom om, når man ikke får sin søvn og føler man render rundt i osteklokke ja så lever man heller ikke så sundt. Det var jo lige præcis der jeg skulle leve sundt, men jeg har simpelthen ikke orket det. Så nu er energiet væk, kroppen er forpestet af skidt og kanel og jeg vil nu forsøge at vende tilbage til det sunde liv, mit bedre jeg.

Mit mål er igen at blogge om det der sker i mit liv, ms mad, alternativ behandling og hvad der ellers sker i mit liv, både positivt som negativt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar