tirsdag den 12. februar 2019

Heal ny film på netflix


I går så jeg den fantastisk dokumentar HEAL på Netflix, jeg var fuldstændig solgt. Den var simpelthen så fantastisk og rørende, se den. Det er simpelthen det eneste jeg kan sige, for ord kan ikke beskrive hvor god den dokumentar er. Efterfølgende er jeg begyndt at følge flere af lægerne fra udsendelsen. De har FB sider og Instagram sider. Det er ekstra bonus. Og de ligger så mange fine opslag op. Jeg blev meget inspireret af Anthony Williams. Han kan mærke på mennesker, hvis de bære rundt på en sygdom og ikke har det godt psykisk. På Instagram hedder han Medical medium og ligger opslag op om sund kost og alt mellem himmel og jord.
Derudover blev jeg meget optaget af en mand der hedder Dr. Jeffrey Thompson, han beskæftiger sig med lydhealing. Jeg synes det lydhealing var meget interessant, det med at komme helt ind i sig selv hvor man slapper af. Og hvor svært det er for en stresset og presset krop, at komme så dybt ind i sig selv.
Jeg har forsøgt at finde noget i Danmark om lydhealing, men umiddelbart har jeg kun kunnet finde en dame der synger for ens krop. Det virker lidt for Hokus Pokus for mig, men ellers spændende.


Hvis man har Netflix, synes jeg helt bestemt at man skulle unde sig selv at se HEAL. Jeg tror personligt på at kroppen er mere unik end mange tror og at vi alle er forbundet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar