søndag den 29. januar 2012

Fodboldkamp

Vækkeuret ringede imorges klokken 6.00, gab jeg overvejede seriøst at vende mig om på den anden side og sove videre. Men Vera var begyndt at grynte og ja så kunne jeg ligeså godt stå op, vi skulle være i Lemvig kl 8.00 hvor Martin skulle til fodboldstævne.

Nå men jeg kom op og fik lavet havregrød til os alle, en fantastisk måde at starte dagen på, mit havregrød var uden sukker og smør. Det kan jeg altså godt savne til tider, men skidt, man vænner sig til smagen. Og så fik jeg et stort glas vand med citron, det har jeg skrevet om tidligere at det skulle give super energi, og jeg fik faktisk energi.

Lige da vi skulle til og ud af døren og det kræver altså noget at få gjort 3 børn i aldren 0-7 år klar kunne vi ikke finde dankortet. Nå men tiden var knap og vi måtte afsted uden, for helved jeg var træt af det, men vi kunne heller ikke komme forsent.

Vi ankom til lemvig kl 07.55, så vi nåede det til tiden, hvor Martins hold skulle spille den første kamp. De var vildt gode dem de skulle spille imod og vi var meget taknemmelige for at den endte uafgjort.

Jeg så desværre ikke de 3 næste kampe da Vera skulle ammes og Laura synes faktisk ikke at det er specielt hyggeligt at se fodbold. Så vi gik op i cafeteriaen og så lidt fjernsyn og spiste rundstykker (jeg fik ingen).

Martin kom grædende op til mig de havde vundet de 2 første kampe og tabt semifinalen, og dommeren var så dum, mente Martin. Jeg fik trøstet så godt jeg kunne og sagde at nu skulle han fokusere på næste kamp om bronze.
Jeg gik ned og så den sidste kamp som de heldigvis vandt 3-0, så jeg var stolt.

Nå men Laura skulle videre til tøsehygge hos en veninde fra børnehaven så programmet var stramt.

Men nu sidder vi endelig alle rundt om fjernsynet og hepper på de danske drenge, vi krydser finger og håber de vinder :-)

Martin vinder bronze

Ingen kommentarer:

Send en kommentar