torsdag den 12. januar 2012

Vitaminer og lange gåture

Imorgen er det 4 uger siden jeg fødte, jeg ammer fuldt ud og har det rigtig godt. Jeg har haft smerter i mit højre ben, noget jeg har døjet rigtig meget med. Men efter at jeg er startet på at spise hørfrøolie morgen og aften er de altså væk igen. Om det er olien eller tankens kraft det aner jeg ikke, men jeg nyder at være smertefri, så jeg fortsætter med olien.

Jeg er begyndt at spise OmniKrill, som jeg har blogget om tidligere der er blevet kåret til årets helseprodukt. Men så spiser jeg faktisk heller ikke andre fisketabletter. Men jeg skal igang med at spise en skefuld levertran hver morgen, da der er masse af D-Vitaminer i det. Jeg spiser godt nok 2 D-Vitaminer 1 morgen og 1 aften, samt en kalktablet med D-vitamin. Men jeg spiser ekstra D-Vitaminer om vinteren.

Nu går jeg og overvejer om jeg skal begynde at tage solarium 1 gang i ugen, for at få D-Vitamin via huden. Jeg har hørt fra flere sclerosepatienter at de har haft en rigtig positiv oplevelse ved at tage solarium og det har givet ro i sygdommen. På den anden side er jeg også hundeangst for modermærkekræft så jeg går i øjeblikket og overvejer. Men alting er et valg og nogle gange skal man vel bare leve i nuet og lade være med at have alle de der katastrofetanker.

Jeg går ca 6-7 km hver dag nogle gange flere, det er vigtigt for mig at holde mig igang, og jeg må først begynde at svømme efter 8 uger undersøgelsen hos egen læge. Men puha hvor er jeg øm nogle gange når jeg kommer hjem, så kan jeg da mærke at jeg har ben ( er det mon godt eller skidt). Men barnevognen bliver luftet og det samme gør jeg, så det er ren win win :-)

Mine spasmer jeg havde inden graviditeten er ikke kommet tilbage, jeg døjede meget med at det hele spjættede på mig når jeg næsten var faldet i søvn. Det var meget ubehageligt og jeg håber aldrig det kommer tilbage.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar