onsdag den 2. maj 2012

Aronia – Livets SaftHvis du har sclerose eller andre kroniske sygdomme, eller vil du bare gerne leve længe og godt, så drik Aronia juice eller som kaldet Livets saft.

Aronia har stort indhold af anthocyaning og polyphenol som sammen med indtag af gode vitaminer og mineraler, kan give kroppen det stærkest mulige forsvar, saften indeholder de kendte biologisk aktive stoffer, der også findes i solbær, hyldebær, blåbær, brombær, blå druer, kort sagt alle mørke bærs aktive indholdsstoffer i et eneste bær.

Aronia spiller også en vigtig rolle i reduceringen af kapillærgennemtrængelighed og en genopbygning af de små blodkars vægge, der er de største bivirkninger fra sygdomme som sclerose, diabetes og for højt blodtryk. Flavonoidernes evne til at tætne kapillærerne er tidligt blevet anerkendt og det er derfor flavonoiderne kaldes for vitamin P (P står for permeability, hvilket betyder gennemtrængelighed).

Juicen kan købes i helsebutikker.

Her fortæller Terry Walsh om de fantastiske bær, og dem der ikke ved hvem Terry Walsh er. Hun har sclerose og sad i kørestol, men ved at lave sit liv om og sin livsstil om er hun idag gående, arbejder og cykler rundt. Hun lever et liv som ikke burde være muligt når man har sclerose.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar