torsdag den 15. december 2011

Den ergonomiske babypude


Sørger for at barnet ikke får fladt baghoved eller skæv kranium


Jeg har fået denne pude af min dejlige veninde og den glæder jeg mig rigtig meget til at prøve, når vores lille pige en gang melder sin ankomst.

Mødres bekymringer
55% af alle spædbørns mødre bekymrer sig meget eller rigtig meget om barnets hovedfacon. Hele 25% overvejer en operation, hvis barnets hovedfacon ikke længere er pænt rundt. Dette viser en undersøgelse, som BabyEngros netop har foretaget hos spædbørns mødre.
Der findes råd for dette. Flere og flere forældre investerer i Den Ergonomiske Babypude, der forebygger fladt baghoved eller skævt kranie. Puden har primært været kendt for at kunne rette op på et begyndende deformt kranie, men den er faktisk udviklet til forebyggelse.

Hovedpuder reducerer risikoen
Flere danske læger – blandt andre Vibeke Manniche og fynske Christian Poulsen – fremhæver således, at en hovedpude er med til at reducere risikoen for skæve kranier. En melding, der går stik imod Sundhedsstyrelsens anbefaling, som hidtil har lydt, at der mangler dokumentation for, at en hovedpude virker mod skæve kranier.

”Vi har netop indgået et samarbejde med Lisbeth Kristensen, der er uddannet som sundhedsplejerske og kranio sakral terapeut. Hun har testet Den Ergonomiske Babypude og hun giver tips og anvendelsesmuligheder til puden. Vi har de seneste år haft stor forespørgsel fra sundhedsplejersker, kiropraktorer samt fysioterapeuter, der gerne vil henvise til babypuden fra Babymoov. Derfor glæder det os rigtig meget, at vi nu har fået babypuden ”anerkendt” på denne måde, udtaler Lone Schramm, Indehaver af BabyEngros

- Vi har haft den ergonomiske babypude som en del af vores sortiment gennem flere år. Men det er klart, at forældre hidtil har været forsigtige med brugen af babypuder, når Sundhedsstyrelsen har været så klar i sin udmelding mod brugen. Men en årelang erfaring – og nu også danske læger og sundhedsplejerskers anbefaling – viser, at brugen af babypude til spædbørn har en positiv effekt, siger Lone Schramm.

Den Ergonomiske Babypude lancereres netop nu i Danmark i 4 nye farver.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar