torsdag den 1. december 2011

Pølsehorn


Idag blev der bagt pølsehorn til børnenes og mandens madpakker, de er nemme at gå til og smager super godt.

Opskrift

24 stk

50 gram smør
5 dl mælk
50 gram gær
1 kg hvedemel
2 tsk salt
2 spsk sukker
Halve pølser
3 tsk fransk sød sennep

2 æg til pensling
sesam

Smelt smørret og tilsæt mælke. Opløs gæren i den lune blanding og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve et lunt sted i ca 1 time.

Del dejen i 3 portioner og rul hver portion ud til en stor cirkel. Smør cirklen med en tsk fransk sennep og skær den i otte trekanter.

Læg en pølse i den brede ende og rulle hvert dejstykke sammen om pølsen fra den brede ende og ind mod den spidse.

Læg pølsehornene med den spidse ende nedad eller foldet ind under sig på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg og lad hornene efterhæve i en halv time.

Bag pølsehornene i 15 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar