søndag den 15. april 2012

OmniQ10 - Hvis du vil styrke din krop

Hvis du er træt og energiforladt kan det være en mulighed at tilføre kroppen ekstra Q10. Normalt producerer kroppen nok Q10 til at dække cellernes behov, men under særlige omstændigheder som ved sygdom, kan kroppens egenproduktion af Q10 blive utilstrækkelig. Om sommeren spiser jeg Q10 30 mg og om vinteren Q10 100 mg, for jeg er rigtig træt om vinteren.


Gør kroppen en kæmpetjeneste – forær den det allerbedste brændstof. OmniQ10 giver dig langt mere energi her i vintermånederne samtidig med, at kapslerne ruster din krop til at klare stress og alderdomstegn.

Det nye produkt OmniQ10 fra Biosym er unikt på markedet med to stærke fordele: Dels indeholder det den bedste form for Q10 – nemlig den originale japanske ubiquinon Q10 i stærke koncentrationer på hhv. 30 og 100 mg. Dels er stoffet bundet til lecithin, så kroppens egen naturlige måde at opbevare og fordøje de vigtige energikilder på bliver efterlignet. Det betyder, at din krop både tager godt imod og også kan bruge den energi, den får tilført med stoffet.

Kroppen har brug for den naturlige energi fra Q10! Den bliver både sløv og træt, hvis den ikke får Q10 – men du kan også blive syg af det. Q10-mangel vil først og fremmest gå ud over væv med høj stofskifteaktivitet, f.eks. muskler, mavens slimhinde, immunforsvaret og tandkødet.

Kroppen producerer selv det vigtige Q10 – eller kroppens egen energi – under nogle bestemte betingelser. Det sker f.eks. ikke, hvis vi har særlige sygdomme, mangler bestemte næringsstoffer eller har nogle genetiske defekter. Og med alderen falder kroppens egen produktion af Q10 naturligt. Det kan faktisk være en del af selve aldringsprocessen og give mange af de sundhedsproblemer, der følger med.

Men kroppen kan tilføres Q10 udefra – hvis det bliver gjort på den rigtige måde. Q10 er nemlig et fedtopløseligt stof, der er både vanskeligt og skrøbeligt at opbevare og transportere. Nu har Biosym imidlertid skabt den kapsel, hvor stoffet forbindes med og kapsles ind i et bærestof – lecithin – som kroppen let kan fordøje og optage. Faktisk ligner det kroppens egen måde at opbevare og transportere energi-kilden Q10 rundt på. Og som en yderligere bonus er lecithin med til at forøge effekten af andre antioxidanter – som f.eks. Q10!

Så gør noget godt for din krop – og dig selv: Giv dig selv energi og styrke med OmniQ10. Ikke bare her i vinterens mørke og kulde, men hele livet. Det betaler sig!

OmniQ10 fra Biosym indeholder den bedste råvare, naturligt japansk ubiqinon i olieform, er bundet til flydende lecithin og ”samlet” i en lysbeskyttet, blød gelatinekapsel – OmniQ10 30 mg og OmniQ10 100 mg med fiskegelatine.

OmniQ-10 kan købes hos Matas, i helsekostbutikker og på apoteket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar