Linsesalat |
Aftensmad |
Opskrift
4 kyllingebryster
Citron
Citron
Salt
3 dl grønne linser
4 tsk. dijonsennep
2 spsk. flydende honning
6 spsk. balsamicoeddike
8 spsk. olivenolie
2 æble i små bitte terninger
4 persillerødder i små bitte terninger
2 spsk. hakket skalotteløg (eller rødløg)
1 bundt bredbladet persille, hakket eller en anden salat
Salt
Kom kyllingebrysterne i et fad krydr med citron og salt og ind i ovnen i ca 30 min.
3 dl grønne linser
4 tsk. dijonsennep
2 spsk. flydende honning
6 spsk. balsamicoeddike
8 spsk. olivenolie
2 æble i små bitte terninger
4 persillerødder i små bitte terninger
2 spsk. hakket skalotteløg (eller rødløg)
1 bundt bredbladet persille, hakket eller en anden salat
Salt
Kom kyllingebrysterne i et fad krydr med citron og salt og ind i ovnen i ca 30 min.
Skyl linserne; kom dem i kogende vand, og kog dem møre under låg i ca. 15 minutter. Dræn overskydende vand fra.
Rør sennep, honning, eddike og olie sammen.
Vend kolde eller lune linser med dressing, æble, persillerødder, løg, persille, salat og lidt salt.
TIP: Linsesalaten er også god dagen efter. Lav evt. ekstra, så har du til frokost onsdag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar