onsdag den 23. november 2011

Den mest fantastiske linsesalat

Idag fik vi linsesalat med kylling til aftensmad, og ja jeg elsker den salat, den smagte super fantastisk godt. Men nu er jeg jo den type pige der ELSKER bønner og linser, og det er jo temmelig heldigt når man nu går meget op i sund kost og lever så vidt det er muligt efter sclerose kostrådene.

Linsesalat

Aftensmad
Opskrift

4 kyllingebryster
Citron
Salt

3 dl grønne linser
4 tsk. dijonsennep
2 spsk. flydende honning
6 spsk. balsamicoeddike
8 spsk. olivenolie
2 æble i små bitte terninger
4 persillerødder i små bitte terninger
2 spsk. hakket skalotteløg (eller rødløg)
1 bundt bredbladet persille, hakket eller en anden salat
Salt

Kom kyllingebrysterne i et fad krydr med citron og salt og ind i ovnen i ca 30 min.

Skyl linserne; kom dem i kogende vand, og kog dem møre under låg i ca. 15 minutter. Dræn overskydende vand fra.
Rør sennep, honning, eddike og olie sammen.
Vend kolde eller lune linser med dressing, æble, persillerødder, løg, persille, salat og lidt salt.

TIP: Linsesalaten er også god dagen efter. Lav evt. ekstra, så har du til frokost onsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar