onsdag den 16. november 2011

Familiens vegetardage (skal vænne sig til det )

Mandag lavede jeg en grøntsagssuppe med knoldselleri, porrer, og pasta i. Den smagte fantastisk og jeg lavede så stor en portion at der var nok til frokost om tirsdagen. Jeg skulle have lavet grøntsagterrine

men jeg fik altså mere lyst til suppe :-)

Igår fik vi rødbedebøffer med kartofler, kogte gullerødder og peber-saucen fra i lørdags. Det smagte så godt og børnene elsker det.



Opskrift på rødbedebøfferne

1 groftrevnet rødbede
1 lille groftrevnet løg
1 fed hvidløg
1 spsk balsamico
1/2 tsk salt
1 tsk karry
2-3 spsk grahamsmel
2-3 dl havregryn

Man kan undlade balsamico og eventuelt bruge en anden krydderi, nogle gange er det sjovt lige at prøve sig lidt frem. Men de smager fantastiske og man steger dem på panden i olivenolie et par minutter på hver side.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar